
وجه أحمد ياسر نجم المصري البورسعيدي السابق، نصيحة لـ حسين الشحات نجم النادي الأهلي، بالرحيل عن جدران القلعة الحمراء إلى الدوري الليبي للحصول على فرصة للمشاركة أساسيًا في الفترة المقبلة.
وكانت تقارير كشفت عن اقتراب حسين الشحات من الانتقال إلى نادي الاتحاد الليبي خلال الفترة الحالية، لتدعيم صفوف الفريق الليبي قبل بداية الموسم الجديد.
وقال أحمد ياسر في تصريحات تليفزيونية عبر شاشة «دي إم سي»: «لو هنصح حسين الشحات هقوله روح الاتحاد الليبي، لإنه هيروح هناك هيلعب بشكل مستمر عكس الأقل فرصته بقيت أقل».
وأضاف: «حسين الشحات يقدر ينافس زيزو، لكن حتى لو أحسن منه زيزو بردو اللي هيلعب عشان اتدفع فيه فلوس كتير».
وتابع: «الأهلي اعتمد في صفقاته على الشو الإعلامي أكتر من اللعيبة اللي انت فعلًا محتاجها، والدليل إنه الشحات كان ماشي كويس، يعني زيزو كان هيجيب كأس العالم للأندية».
وعن صفقة بن شرقي، قال أحمد ياسر: «لحد دلوقتي مشوفناش صفقات، شوفنا تقديمات حلوة جدًا على الصفحات الرسمية للنادي، وخد ملايين الدولار ولكن مفيش المردود المنتظر».